Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Fortnite

Folk svindles for tusenvis av kroner i Fortnite

Facebook
TwitterReddit

Etter hvert som PlayerUnknown's Battlegrounds ble stadig mer populært økte antallet hackere betraktelig også. Dette har selvsagt ødelagt mye av opplevelsen for mange, men det kan virke som om Fortnite har enda større problemer.

Den siste tiden har nemlig flere Fortnite-spiller opplevd å bli svindlet for det som i enkelte tilfeller er tusenvis av kroner. Nå viser det seg at mange av disse tilfellene skyldes at hackere har klart å komme seg inn på Epic-kontoen til folk, noe som nesten er ironisk med tanke på at det ble mulig å ha todelt sertifisering for bare en liten stund siden. Epic har nå lagt ut følgende beskjed:

"Vi er klare over at flere brukeres kontoer har blitt utnyttet eller satt i fare ved bruk av velkjente hacke-teknikker, og vi jobber med å løse disse situasjonene direkte på rett måte for de som har blitt påvirket av dette. Enhver spiller som tror at kontoen deres har blitt satt i fare burde kontakte kundestøtten vår umiddelbart."

De spøker ikke når de sier at de ønsker å løse situasjonene på rett måte heller, for flere av de som har blitt hacket sier at de allerede har fått pengene sine refundert av Epic. Uansett er det bare å holde et ekstra godt øye med både bruker- og bankkontoen sin en stund fremover, for dette blir ikke siste gang hackere vil prøve å gjøre ufine ting i det veldig populære spillet.

Fortnite