Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Dark Souls

Streamer runder alle tre Dark Souls-spillene uten å bli truffet én eneste gang!

En kan tydelig se hvor viktig det var for ham på streamen.


Facebook
TwitterReddit

Dark Souls har rykte på seg for å være en relativt vanskelig spillserie, noe som gjør denne nyheten heller imponerende; Kotaku kan nemlig rapportere at streameren The_Happy_Hob har fullført alle tre Dark Souls-spillene uten å ha blitt truffet av en fiende en eneste gang! Dette er vanskelig nok i ett spill, men her har han altså greid det tre ganger.

Rett før han greide å gjennomføre bragden, døde han helt på slutten av spill tre... men han ga seg ikke, og på neste forsøk - hvor han spilte serien i motsatt rekkefølge, altså treeren før toern og tl sluttdet første spillet - fikk The_Happy_Hob det endelig til, og kom uskadd og utruffet ut på den andre siden!

Det bør nevnes at dette ble gjort helt uten juks eller glitching så vi vil gratulere han så mye med utmerkelsen og ikke minst utholdenheten som kreves for å gjennomføre noe slikt.

Et av de mer følelsesladde øyeblikkene kan sees her, i et klipp hvor The_Happy_Hob slår Gwyn, Lord of Cinder, den siste bossen i Dark Souls. Tror du at du hadde hatt tålmodigheten til å prøvd deg på noe lignende?

Dark Souls