Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Ready Player One vises på The Gathering!

SF Studios og The Gathering forvandler Vikingskipet til Norges største kinosal!

Facebook
TwitterReddit

Fra onsdag 28. mars til 1. april går den velkjente LAN-festen The Gathering av stabelen i Vikingskipet på Hamar. Der samles tusenvis av dataentusiaster for å spille, være med på konkurranser, delta på aktiviteter og underholdes. I år kan arrangementet skilte med artister som Katastrofe, Caprino, Da Tweekaz, Sandra Lyng og HOURS.

Årets tema er "Social Reality", og fokuset er på blant annet sosiale medier, sosiale relasjoner og den blandete virkeligheten mellom mennesker og teknologi.

"VR og alt som er mulig i dag sammenliknet med for bare noen år siden er jo rimelig heftig. Men at vi er sosiale dyr, og at følelser man får online er like ekte som alle andre følelser og reaksjoner, det er noe vi ønsker å formidle. I motsetning til hva samfunnet liker å si "det er teit å jakte på likes," så ønsker vi å si at vi forstår det om man blir lei seg når ingen liker det du poster. Reaksjonen din er ekte, virkeligheten din er ekte. Vi har bare bytta plattform," står det på The Gathering sine offisielle sider.

I forbindelse med dette temaet har The Gathering og SF Studios tenkte å gjøre om Vikingskipet til megakinosal og ha fremvisning av Ready Player One. Colosseum har 888 plasser. I Vikingskipet er det plass til 6000. Så her er det duket for en av de mest episke kinoopplevelsene i Norges historie.

"Bare tenk deg å se Ready Player One med alle disse data- og VR-interesserte menneskene! Det kommer til å bli helt magisk stemning," sier Stine Arnesen i SF Studios.

Valget av ready Player One falt seg ganske naturlig, med tanke på årets tema.

"Vi ønsker å ta opp den sosiale realiteten vi konstruerer gjennom vår digitale samhandling og kommunikasjon med hverandre.

Ready Player One er interessant fordi filmen stiller spørsmål ved ektheten av det virtuelle samfunnet. The OASIS er en utopisk simulert verden i den dystopiske virkeligheten. Spillerne kan møte andre mennesker, leve sitt liv og realisere seg i The OASIS, mens i den virkelige verdenen er de fanget i krig og fattigdom," sier Hoa Binh Nguyen, pressekontakt ved The Gathering.

Ready player One vises kl. 16:30 lørdag 31. mars. Hvis du er i området og bare vil få deg filmvisningen kan du kjøpe dagspass til arrangementet.

Har du tenkt deg til The Gathering i år?