Norsk
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell 7

Nytt Splinter Cell-spill avslørt?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som kjent offentliggjorde Ubisoft The Division 2 i forrige uke, og det betydde at vi visste ett av de to storspillene selskapet har sagt vil lanseres i løpet av høsten eller neste vår. Nå kan det virke som om folkene hos Amazon har gjort det de er best på igjen: å røpe spill tidligere enn planlagt.

HQ

Amazon Canada la nemlig ut noe kalt Splinter Cell 2018 for salg tidligere i dag. De oppdaget dog raskt feilen, og fikk dermed fjernet nettsiden før Ubisoft gikk helt berserk. Det virker uansett som om katten allerede er ute av sekken, for den siste tiden har vi sett flere indikasjoner på at et nytt Splinter Cell-spill er på vei. Blant annet har selskapet fornyet merkevarenavnet, og i tillegg har flere av sjefene hos Ubisoft erkjent at de har sett på flere ideer for et potensielt nytt spill i serien. Dermed er det lov å håpe og tro at dette ikke bare var en merkelig tabbe som gir falske forhåpninger, men heller en skikkelig tabbe som avslørte noe for tidlig.

Hva ønsker du å se i et nytt Splinter Cell?

Splinter Cell 7

Relaterte tekster

3
Nytt Splinter Cell-spill avslørt?

Nytt Splinter Cell-spill avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som kjent offentliggjorde Ubisoft The Division 2 i forrige uke, og det betydde at vi visste ett av de to storspillene selskapet har sagt vil lanseres i løpet av høsten...



Loading next content