Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved kommer til iOS og Android

Facebook
TwitterReddit

War Drum Studios, folka bak mobilversjonene av Bully og Grand Theft Auto, har slått seg sammen med Studio Wildcard for å lage en mobilversjon av den populære flerspilleren ARK: Survival Evolved. Det blir det samme spillet, med de samme mekanikkene, men med langt færre dinosaurer enn det du finner på PC og konsoll.

ARK: Survival Evolved til mobil er satt til en stor øy med dynamiske økosystemer og mer enn 80 dinosaurer og andre urdyr. Opptil 50 spillere kan dele den samme verdenen. Spillere må finne seg en stamme, skaffe seg husly, mekke ting og temme, trene og drive oppdrett på dyrene de finner. Spillet oppfordrer til samarbeid og lar grupper dele XP, ressurser og respawn-steder. Spillet kommer også med en enspillerdel for de som vil overleve på egenhånd.

En begrenset og lukked beta for ARK på iOS er allerede i gang (du kan registrere deg her), og Android får en beta ved en senere anledning. Fullversjonen av spillet kommer i løpet av våren til App Store og Google Play og blir free-to-play.