Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Funcom feirer 25 år!

Spillselskapet har laget spill i et kvart århundre.

Facebook
TwitterReddit

Funcom feirer år og det er et riktig så imponerende jubileum! Det norske spilleselskapet har holdt det gående i hele 25 år, og i løpet av de årene har de laget en rekke med veldige forskjellige spill, og vært innom en rekke veldig forskjellige sjangre.

De har blant annet laget Pocahontas, Casper og Winter Gold til Super Nintendo og SEGA Genesis, Speed Freaks til PlayStation 1 og Racing Impact til SEGA Saturn, Anarchy Online, Age of Conan og Secret World Legends til PC, og så klart et av de mest kritikerroste eventyrspillene gjennom tidene, nemlig The Longest Journey.

I disse dager gjør de seg klare til å lansere Conan Exiles for fullt på PC, Xbox One og PlayStation 4 (kan hende jeg har blitt invitert for å spille og intervjue litt, så hold øynene åpne for litt Conan Exiles-snask fremover), og dra til GDC i San Francisco for å vise frem det nylig annonserte Mutant Year Zero: Road to Eden.

For å feire jubileet har Funcom mekket sammen en liten filmsnutt, som du kan se nedenfor, akkompagnert av den følgende beskjeden:

"Since those humble beginnings back in March of 1993, we've released over twenty-five games across a wide range of platforms. We've survived major shifts in the gaming industry and we've had to adapt to an ever-changing market. We've had our ups and we've had our downs. We've weathered many storms and we've earned our battle-scars.

A big thanks to everyone who have supported us through the years - we truly appreciate it and we would be nowhere without you.

Here's to twenty-five more!

Sincerely,
The Funcom Team"

Vi gratulerer Funcom så mye med jubileet, og gleder oss veldig til å se hva de neste 25 årene bringer! Har du et bra Funcom-minne? Fortell oss gjerne om det i kommentarfeltet!