Norsk
Gamereactor
nyheter

Flåklypa og Drømmefall-skapernes neste spill får millioner i støtte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du gammel nok til å huske Flåklypa Grand Prix-spillet fra tusenårsskiftet? Om du har gode minner bør du virkelig glede deg, for nå kommer en ny utgave.

NFI har nemlig offentliggjort hvilke spill de har tenkt å støtte med en del kroner fremover, og de to spillene som får mest er Ravn Studio sitt nye Flåklypa-spill og Dreamfall-skaperne i Red Thread Games sitt Svalbard med to millioner kroner hver.

Den tredje største støtten, 700 000 kroner, går til DirtyBit sitt neste Fun Run-spill. POdPal Games får på sin side 500 000 kroner til strategispillet Age of Space med sine Tower Defense-aktige elementer.

Rock Pocket har også fått 500 000 kroner for å jobbe med RoboRally Party, videospillet som er basert på brettspillet RoboRally. Det tredje studioet som får en halv million er HyperGames siden de ønsker å lage et fotballspill litt utenom det vanlige.

Owlboy-utviklerne hos D-Pad Studio får 300 000 kroner ekstra i støtte fra NFI for å gjøre ferdig Vikings on Trampolines, mens dere som liker Among the Sleep blir nok glade for å høre at Krillbite får 275 000 kroner som støtte til utviklingen av Mosaic

Sarepta Studio sitt fokus på menneskers psyke etter et merkelig skipsforlise i Thelassa har også fortjent litt støtte med 225 000 kroner, så her har vi ni spill det skal bli interessant å se i fremtiden. Vi gratulerer alle med støtten, og håper det er nok til at dere får fullført alle planene deres og mer til.

Flåklypa og Drømmefall-skapernes neste spill får millioner i støtte


Loading next content