Norsk
Gamereactor
nyheter
Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm får demo-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den finske utvikleren Cornfox & Brothers har jobbet med Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm en god stund nå. Spillet er en oppfølger til Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (2013) - en ganske god "zelda clone" som ble sluppet på omtrent hver eneste spillplattform som finnes.

Nå har utviklerne vist en trailer for GDC 18, som viser at de har en spillbar demo klar til de som besøker messa i San Francisco. Vi satser på at demoen blir tilgjengelig for oss vanlige dødelige som ikke har muligheten til å farte rundt på en masse messer om ikke så altfor lenge (nei, jeg er ikke misunnelig på de som får dra).

Premisset for Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm er som følger: Arcadia er i trøbbel fordi en ond trollmann, ved navn Mesmeroth, har kommet tilbake og tatt med seg en Dark Army. Nå er det opp til tre modige Knights of Arcadia å dra ut på eventyr og redde verden fra ondskapen.

Oceanhorn 2 ser ganske annerledes ut enn forgjengeren; områdene er større, men like fargerike, hovedpersonen er større så det blir et mer "tradisjonelt" action-spill i tredjeperson. Faktisk så minner det ganske mye omThe Legend of Zelda: Breath of the Wild. Du får til og med leke deg med en entréhake, akkurat som i Zelda-spillene.

Du kan sjekke ut traileren nedenfor. Hva synes du?

HQ
Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Relaterte tekster

0
Oceanhorn 2 annonsert

Oceanhorn 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne uken ble det annonsert en oppfølger til det Zelda-inspirerte Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas på spillseriens egen blogg. Oppfølgeren har fått det minst like...



Loading next content