Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

To spill-legender kommer til Retrospillmessen 2018


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

På Retrospillmessen i Sandefjord får gamle nostalgikere muligheten til å bryne seg på mye moro, blant annet E.T til Atari 2600, Giana Sisters på Commodore 64 og Virtual Boy.
I tillegg har de en av de mest unike konsollene i verden til utstilling og testing, nemlig Nintendo PlayStation, som Silje fikk muligheten til å ta en titt på tidligere i år.

Men i år kan Retrospillmessen også skilte med meget celebert besøk. De får nemlig besøk av Charles Martinet, stemmen bak Mario, Luigi, Wario, Waluigi og mange fler, som kommer til å fortelle om sitt 20 år lange samarbeid med Nintendo!

I tillegg får messa besøk av John de Lancie, som for mange er kjent fra serier som Star Trek, Macgyver, Stargate SG-1, Charmed og Breaking Bad, men som for oss her på Gamereactor er mest kjent som William Miles fra Assassin's Creed-spillene, Alarak fra Starcraft II, Geist fra Xcom2 og, så klart, Discord fra My Little Pony: Friendship is Magic!

Messa går av stabelen 12-13. mai i Runarhallen i Sandefjord, og du kan finner mer informasjon om programmet deres på den offisielle nettsiden.

Skal du på Retrospillmessen 2018?