Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 18

FIFA 18 får gratis VM-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå nærmer vi oss verdensmesterskapet i fotball, og mange gleder seg til å tilbringe sommeren foran TVen. Samtidig er det også flere som gjerne ønsker å tilbringe enda flere timer foran TVen for å oppleve VM i spillform, og derfor har lurt på om vi ville få et spill basert på turneringen. I 2014 tok Electronic Arts det interessante valget å selge oss et helt nytt spill med 2014 FIFA World Cup, noe størstedelen av fansen likte veldig dårlig. Selskapet har lært leksen sin i år.

Nå kan EA nemlig kunngjøre at FIFA 18 vil få en gratis VM-utvidelse den 29. mai. Denne vil la oss spille gjennom turneringen i de tolv russiske arenaene som skal brukes i virkeligheten. Samtidig blir det ikke bare mulig å kontrollere de 32 lagene som faktisk har kvalifisert seg, men også som noen av de andre (kremtNorgekremt) i en spesiell utgave av modusen. Ultimate Team-spillere kan også glede seg til FIFA World Cup Ultimate Team, hvor vi får et nytt "Chemistry"-system og nye ikoner. Her venter det altså mye snadder helt gratis, noe vi virkelig kan like. Du kan varme opp til turneringen med traileren og skjermbildene under.

HQ
FIFA 18
FIFA 18FIFA 18FIFA 18

Relaterte tekster

4
FIFA 18Score

FIFA 18

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

FIFA 18 knuser alle andre fotballspill, og vi skulle gjerne gitt spillet 18 av 10, men må nøye oss med den høyeste karakteren vi kan gi. Dette er det beste FIFA-spillet noen sinne.



Loading next content