Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite har fått nye områder, lav tyngekraft og mer i sesong 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Epic Games begynte å snakke om tredje sesong av Fortnite var noe av det første de viste astronaut-kostymet, noe som fikk mange til å tro at vi ville få kjempe i rommet. Disse drømmene gikk ikke i oppfyllelse da, men nå er vi egentlig ikke så langt unna.

Etter uker med erting og hinting har nemlig kometen kræsjet ned på kartet i Fortnite: Battle Royale, noe som har fått flere konsekvenser. Blant annet har flere populære områder nå blitt endret på ulike måter, samtidig som at vi har fått to helt nye områder. Det første er selvsagt krateret hvor kometen har landet. Her finner du nå en slags forskningsbase hvor det ligger små glødende biter rundt omkring. Ved å plukke opp disse endrer du tyngekraften, noe som lar deg fly lenger i luften. Samtidig har "Drive-in"-kinoen vi har sett hinting til blitt implementert på den nordlige delen av kartet.

Save the World-delen har også gjennomgått flere endringer. Nå kan vi blant annet prøve oss på en serie oppdrag kalt Blockbuster! Part 1. Ray har forsvunnet, så da er det opp til Spitfire og Lok å finne ut om kometen har noe med dette å gjøre. Da er det enda godt at de kan få hjelp av superheltfigurene vi alle har ventet på også. I tillegg er det nå en sjanse for at fiender mister byggemateriale, ressurser, ammunisjon og byggeskjemaer når de dør, så det skal bli interessant å se om dette endrer flyten i spillet.

Oppdateringen sesong fire kommer med endrer også flere andre ting. Menyene har nå gjennomgått betraktelige endringer, man kan ødelegge ting på startøyen, det tar nå lenger tid før skadede spillere dør, og mye mer du kan lese mer om her.

HQ
Fortnite

Relaterte tekster



Loading next content