Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Microsoft lager håndkontroll for personer med handicap

Jo flere som får tilgang til å game jo bedre!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med E3 rett rundt hjørnet så har vi i det siste fått smugvite om en del nyheter vi kan glede oss til, men hovedvekten av disse har vært spill. Nå derimot ser det ut til at en ny kontroller har dukket opp på Twitter. Vanligvis er ikke et tilfeldig bilde på nettet noe å hoppe i taket for men her er det @h0x0d, kjent "lekkperson" med et øye for Microsoft, som står bak - hvilket gir saken troverdighet.

Kontrolleren ser ut til å være designet for personer som trenger tilretteleggelse for tilgjengelighet med to store knapper som mest sannsynlig er programmerbare og flere andre egenskaper som gjør det enklere for folk å spille spillene de ønsker. På siden av kontrolleren kan vi også se en USB-port og en 3.5mm inngang for hodetelefoner.
Vi kan nok forvente å høre mer om denne kontrolleren når E3 endelig er i gang om en måneds tid.

Det er hyggelig å se at Microsoft jobber med å gjøre spill tilgjengelig for så mange som mulig, og vi håper at vi får se enda flere av de store selskapene tilby slikt tilbehør og kontrollere i fremtiden. Selv om det går an å finne modifiserte kontrollere og andre tilpasninger på nettet, er det likevel ingenting som er enklere enn å bare kjøpe tilbehøret direkte fra en førsteparts-produsent.

Hva synes du om denne typen initiativ, og har du eller noen du kjenner fått lettere tilgang til å spille som en følge?

Rykte: Microsoft lager håndkontroll for personer med handicap


Loading next content