Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 lar vente på seg


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

De siste par årene har Take-Two, eierne av Borderlands-utgiverne 2K, vært ganske klare på at de hadde planer om å slippe "en etterlengtet oppfølger" til en av selskapets mest populære franchiser før april 2019. Vi har fått flere ganske tydelige hint om at de da har snakket om Borderlands 3, så forhåpningene har vært store til årets E3-messe. Uheldigvis høres det ut som om vi må vente lenger enn planlagt på mer Claptrap.

Take-Two har nå offentliggjort finansrapporten for årets tre første måneder, og litt ut i denne står det følgende:

"Det meget etterlengtede spillet fra en av 2K sine største franchiser skulle etter planen slippes i løpet av dette finansåret, men har blitt flyttet til finansåret 2020 for å gi det mer utviklingstid. Vi forblir like forventningsfulle til spillet, og forventer at det forbedrer resultatene våre for neste år."

Dermed må vi som gleder oss til Borderlands 3 altså smøre oss med en god del mer tålmodighet, noe jeg egentlig kan leve med. Høsten vet vi allerede er full av storspill som ville gitt hard konkurranse, og av det jeg hører er det ikke Rage 2 alene om å være en spennende lansering til våren. På denne måten blir forhåpentligvis sluttresultatet enda bedre, samtidig som at spillet får litt mer pusterom.

Borderlands 3