Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
NBA Playgrounds 2

NBA Playgrounds 2 utsettes på ubestemt tid

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

NBA Playgrounds ble lansert med en god del problemer selv etter flere utsettelser i fjor, men det var tydelig at Saber Interactive hadde skapt noe med potensiale. Dette innså de nok raskt selv, for det tok ikke lang tid før de kunngjorde at NBA Playgrounds 2 var på vei også. Dette skulle etter planen slippes neste tirsdag, men disse planene har plutselig endret seg.

Nå har nemlig utviklerne lagt ut en melding hvor de skriver at NBA Playgrounds 2 har blitt utsatt på ubestemt tid. Grunnen til utsettelsen er ganske mystisk og nysgjerrighetspirrende siden den er følgende:

"Vi har noen nyheter å komme med, men vi ønsker å starte det hele ved å si at "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves". Det brygges noe spennende i NBA Playgrounds-franchisen som vi tror vil ta arkade-basketball til et nytt nivå."

De får det altså til å høre ut som de jobber med noen spennende endringer eller nye moduser som krever lengre utviklingstid, så det skal bli interessant å se hva de avslører neste gang. Foreløpig må vi bare nøye oss med å være skuffet over at det ikke blir noe basketball-spill neste uke.

NBA Playgrounds 2