Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Imperator: Rome

Paradox avslører Imperator: Rome


Facebook
TwitterReddit

Paradox kunne for en stund siden fortelle at de hadde spennende nyheter å komme med under PDXCON-messen, og det viste seg at de faktisk hadde ganske mye å fortelle. Blant annet avslørte det interne studioet deres at de jobber med et helt nytt spill kalt Imperator: Rome.

Synes du Europa Universalis og Crusader Kings var detaljert og gøy kan du visstnok glede deg veldig til dette. Her får vi ikke bare en alternativ utgave av romernes herjinger, men også det som skal være studioets mest detaljerte kart noen gang. Kartet skal strekke seg fra de britiske øyene til India, noe som betyr at vi får ganske mye å holde kontroll på.

Imperator: RomeImperator: RomeImperator: Rome

.

Når det gjelder selve gameplayet loves vi en levende verden fylt med figurer som har ulike ferdigheter og personligheter som vil kunne endre seg over tid, mer realistiske portretter, samfunn med ulike kulturer og religioner som vi må holde fornøyde på spesielle måter, militærgrupper som har unike måter å drive krigføring på, territorier med forskjellige styresett, og flere andre ting som virkelig viser at Paradox er noen av de beste strategispill-utviklerne der ute.

Imperator: Rome skal etter planen komme til PC neste år, så vi får fylle litt av ventetiden med denne første traileren fra det lovende spillet.