Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance-utvidelser er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i Warhorse Studios fikk ganske mye å gjøre etter lanseringen av Kingdom Come: Deliverance, for spillet ble ikke akkurat sluppet uten nevneverdige problemer. Dermed måtte de jobbe på spreng for å luke ut de tekniske problemene, noen av ankepunktene mange hadde til gameplayet, og andre ting som kunne vært gjort bedre. Nå har de gjort seg ferdig med mesteparten av dette, så tiden har kommet for å avsløre hva vi kan vente oss i fremtiden.

Warhorse har offentliggjort et såkalt veikart over planene sine for spillet det neste år, og det er tydelig at de får nok å gjøre fremover også. Spillets første utvidelse skal nemlig komme i løpet av sommeren, og heter "From the Ashes". Akkurat hva denne vil inneholde ønsker de ikke å si enda, for det får vi vite mer om på E3-messen om litt over to uker.

Deretter kommer det to andre utvidelser kalt The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon og Band of Bastards før året er omme. Deretter må vi vente til starten av 2019 for den fjerde utvidelsen, A Woman's Lot. Det er denne som vil være gratis for alle som har gitt sin økonomiske støtte til spillet.

Det er ikke alt vi trenger å betale for heller. From the Ashes kommer samtidig med en Hardcore-modus for de av dere som virkelig ønsker en skikkelig utfordring helt gratis, samtidig som at det blir mulig å spille turneringer en gang i høst. Den lovede mod-støtten skal visst komme på nyåret en gang, så vi må fortsatt vente en stund på den.

Du kan se hele oversikten under.

Hvordan synes du spillet fungerer nå?

Kingdom Come: Deliverance

Relaterte tekster

3
Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Har du ønsket å oppleve heder og ære i et autentisk 1400-tallets Europa? Vel, Kingdom Come: Deliverance er her for å gi deg nettopp det!



Loading next content