Norsk
Gamereactor
nyheter
The Crew 2

The Crew 2 får season pass og gratis innhold etter lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft er kjente for å tenke ganske likt i en stor del av spillene sine, så da er det ikke særlig rart å se at The Crew 2 vil følge i Assassin's Creed: Origins' fotspor.

Ivory Tower har nemlig ikke bare offentliggjort hva vi vil få med spillets season pass, men også at spillet i tillegg vil få en god del ekstra gratis innhold etter lanseringen den 29. juni. Nærmere bestemt planlegger de å slippe store oppdateringer hver tredje måned. Disse skal inneholde nye disipliner, moduser og funksjoner. Den første vil altså komme i september, og kalles "Gator Rush". Her vil vi få den "eksotisk" disiplinen luftputefartøy, fem nye kjøretøy, og et nytt nivå av deler enkelt nok kalt "legendary". På toppen av disse store oppdateringene skal det komme to nye kjøretøy hver måned i minst elleve måneder. Utenom det avslører de bare at desember-oppdateringen også skal komme med en ny PvP-modus.

Når det gjelder season pass-et vil dette inneholde følgende:


  • Tre eksklusive kjøretøy på lanseringsdagen: Porsche 911 Turbo 3.6, Supermarine Spitfire MK IX og ICE Marine Bladerunner 35.

  • En uke tidligere tilgang til de månedlige kjøretøyene.

  • Et eksklusivt hus og kostymer.

  • 20 prosent avslag i spillets butikk.

Du kan se litt av alt dette i traileren under.

Hvordan høres dette ut?

HQ
The Crew 2

Relaterte tekster

7
The Crew 2Score

The Crew 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel satte seg i bilen, så på motorsykkelen, så i båten, før han avsluttet bak spakene i fly. The Crew 2 byr på mye, men er det kvantitet fremfor kvalitet?



Loading next content