Norsk
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

FromSoftware avduker Sekiro: Shadows Die Twice

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under fjorårets The Game Awards viste FromSoftware fra en kort teasertrailer for noe som bare hadde teksten Shadows Die Twice. Dette fikk mange til å spekulere på hva det var snakk om. Noen trodde det var snakk om Bloodborne 2, andre Tenchu, og noen drømmere Shadow Tower. I kveld fikk på vite hvem som hadde rett.

Det viser seg å være snakk om et helt nytt spill kalt Sekiro: Shadows Die Twice. Denne gangen har studioet valgt å slå seg sammen med giganten Activision, men teasertraileren får det til å virke som om spillet fortsatt vil følge FromSoftwares velkjente styrker. Her snakker vi om utfordrende kamper mot fantasiskapninger, men alt tatt til et nytt nivå med en ganske bevegelig hovedkarakter som også har noen ekstra ess i ermet i forhold til figurene i Souls-serien og Bloodborne. Hidetaka Miyazaki skal atter en gang være lederen av prosjektet, og sier at studioet gleder seg til å innta Japan og fokusere på ninjaer.

HQ
Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.



Loading next content