Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 kommer med dynamiske årstider i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forza Horizon 4 var en av de mest åpenbare annonseringene under kveldens Xbox-konferanse, men noe som ikke var like åpenbart er alle forbedringene spillet kommer med.

Denne gangen går turen til de britiske øyenem noe som har gitt utviklerne i Playground Games til å implementere dynamiske årstider. Dette betyr enkelt og greit at årstidene vil endre seg etter hvert som tiden går. Den ene timene kjører du kanskje rundt en innsjø på en solrik sommerdag, mens den neste har innsjø frosset til isen siden vinteren har kommet. Slik vil vi plutselig få nye måter å komme oss til nye steder på. I tillegg til dette har de implementert et ny quick chat-system, og forbedringer av "share world"-konseptet slik at det nå blir lettere å gjøre og oppleve ting med andre spillere. Du kan regne med å høre mye mer om dette innen kort tid, og glede deg til å spille det selv den 2. oktober.

HQ
Forza Horizon 4

Relaterte tekster

4
Forza Horizon 4Score

Forza Horizon 4

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel røsket seg løs fra PlayStation-kontrolleren og inn i Forza-verdenen for første gang. Kjørte han seg vill eller funket GPS'en?



Loading next content