Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate slippes til Switch i desember


Facebook
TwitterReddit

Spørsmålene har haglet etter at Nintendo bekreftet at Super Smash Bros. er på vei til Nintendo Switch. Var det bare snakk om Wii U-utgaven? Vil vi få nye figurer? Når kommer det? Mesteparten fikk vi svar på i kveld.

For som lovet var det spillet vi nå vet kalles Super Smash Bros. Ultimate som var hovedfokuset under E3-streamen. Det utviklerne ønsket å fremheve mest er at spillet vil komme med alle figurene fra vi har sett i andre Super Smash-spill, samt noen få andre. I kveld kunne de blant annet avsløre at Daisy fra Splatoon og Ridley fra Metroid endelig blir spillbare. Vi får også noen nye assist trophies.

Utenom det byr denne utgaven på noen mindre endringer av angrep, animasjonser, lydeffekter, nye kostymer til enkelte kostymer (deriblant Breath of the Wild-kostyme til Link), kortere Final Smash-angrep, og at vi nå velger kart før vi velger figurer.

Du kan høre mer detaljert informasjon de nye figurene og små endringene i den øverste videoen under, og deretter markere lanseringsdatoen 7. desember i kalenderen.

Var det dette du håpet på?

Super Smash Bros. Ultimate