Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Fortnite

Fortnite skaper mer bråk rundt cross-play for PlayStation

Facebook
TwitterReddit

De siste årene har det blitt stadig vanligere å ha muligheten for å spille mot personer på andre plattformer i spill, bare med den begrensningen at PlayStation 4- og Xbox One-spillere aldri får mulighet til å samarbeide eller konkurrere. Nå har Nintendo Switch-utgaven av Fortnite tatt diskusjonen til et nytt nivå.

For mens vi i skrivende stund fortsatt må vente i litt over en time før Switch-utgaven av Fortnite: Battle Royale lanseres har amerikanerne nå fått kose seg en liten stund. I alle fall om de ikke har lenket Fortnite-kontoen sin til en PlayStation 4 allerede. Det viser seg nemlig at man ikke kan logge seg inn på Switch-utgaven av Fortnite om man allerede har prøvd spillet på PlayStation 4. Prøver man kommer denne beskjeden:

"This Fortnite account is associated with a platform which does not allow it to operate on Switch. Neither the Fortnite website nor Epic Customer Service are able to change this. To play Fortnite on Switch, please create a new account."

Du må altså lage deg en ny bruker om du ønsker å spille Fortnite på Nintendo Switch etter å allerede ha prøvd det på PlayStation 4 eller vice versa. Epic sier foreløpig at de bare jobber med å løse problemet, så vi får hvor raskt dette blir løst. Jeg regner med at Sony i alle fall er villige til å samarbeide med å fikse problemet denne gangen, for man kan trygt si at folk ikke er blide nå.

Fortnite