Norsk
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice ble nesten et Tenchu-spill

FromSoftware forlot ideen da de heller ville lage noe helt nytt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dark Souls-utvikleren FromSoftware sa nylig i et intervju med det japanske bladet Famitsu (via Reddit-brukeren DrowningOtsdarva) at deres nylig annonserte samurai-spill Sekiro: Shadows Die Twice, kunne ha blitt et Tenchu-spill.

Tenchu er et snikebasert ninjaspill utviklet av Acquire. FromSoftware eier rettighetene til ninjaspillet, og det virker som de har vurdert å slippe et nytt spill i serien, men ombestemte seg i siste liten, ifølge spillregissør Hidetaka Miyazaki.

"There was the option to make it a Tenchu game, but Tenchu was originally a series made by many different developers, each with their own characteristics," står det i intervjuet. "They thought they would end up imitating them in the end, so they gave up on that."

De kan ha gitt opp planen om å gi ut et nytt Tenchu-spill, men ut ifra det vi har sett av Sekiro: Shadows Die Twice er det helt tydelig hvor FromSoftware har hentet inspirasjon. Interessant nok står det i intervjuet at det ikke er noen planer for et online-system til spillet, og at de istedet kommer til å fokusere på enspillerdelen. Så dette spillet kommer mest sannsynlig ikke til å ha det vanlige online-systemet som brukes i Dark Souls-serien.

Sekiro: Shadows Die Twice kommer til Xbox One, PS4 og PC i 2019.

HQ
Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.



Loading next content