Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Bilge Rats og skjelett-troner på vei til Sea of Thieves

Rare oppsummerer den nyeste oppdateringen, og det er mer enn nok for spillere å gjøre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Hungering Deep er over, og megahaien har dratt sin vei, hvert fall for denne gang (den blir en permanent gjest i neste oppdatering), men det har dukket opp nye ting spillere kan ta seg til i dens sted.

Det største tillegget er Bilge Rats, som nå er en ordentlig oppdragsgivende faksjon. Tvisten her er at de gir deg oppdrag som må fullføres over en lengre og fastsatt periode, så de sender deg ikke ut på minioppdrag sånn som de andre faksjonene gjør. De gir deg også dubloner i stedet for gull, og disse kan du bruke hos dem.

Enda mer spennende er utplasseringen av ti forskjellige skjelett-troner rundt omkring på kartet. De fem første kan man skaffe seg som solo-pirat, mens de resterende fem krever at to mannskap samarbeider. Disse tronene er gjemt på rare steder som er vanskelig å nå, og kommer til å være tilgjengelige frem til 25. juni.

Sjekk ut videoene nedenfor for mer informasjon om hva Rare har planlagt for piratene sine. Hvordan har piratlivet gått for deg?

HQ
HQ

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?



Loading next content