Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ ute til Switch den 27. september i Japan

Med nye egenskaper tilpasset konsollen.

  • Tekst: Odd Karsten Svartaas
Facebook
TwitterReddit

Det var ikke lenge før E3 at ryktene dukket opp, og under Nintendos konferanse ble de bekreftet: Det ypperlige Arc System Works-spillet Dragon Ball FighterZ får en utgave på den hybrid-holdte! Under Nintendo-streamen måtte vi ta til takke med et vagt løfte om en utgivelse i 2018, men nå kan Siliconera melde at datoen er satt - i Japan iallefall.

Spillet kommer ut den 27. september i landet som ga opphav til Dragon Ball-serien, og vi kan forvente at vi får en vestlig slippdato snart. Men for å gjøre opp for mangelen på en dato så vet vi imidlertid at Switch-utgaven kommer til å ha kontrolleroppsett som gjøre det mulig å spille med én Joy-Con - så du kan utfordre venner til en kamehamekonkurranse uten å gå til innkjøp av en ekstra kontroller.
Og for nybeynnerene: Det blir mulig å utføre spesialangrep ved å trykke L + R + Heavy Attack, og andre kombinasjoner av L + R-knappene, noe som forhåpentligvis vil bringe enda flere spillere til tag-team-slåssespillet.

Den veiledende prisen på spillet i Japan er satt til ‎¥6 800, eller omtrent €50/£40/500 NOK.

Dragon Ball FighterZ