Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Her er gruppene i Rainbow Six: Siege-turneringen vår

Mens VM i fotball har kommet til sluttspillet, har vi fått satt opp hvordan den store Rainbow Six: Siege-turneringen skal spilles.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste to ukene har det vært mulig å registrere seg til den kommende Rainbow Six: Siege-turneringen vår på PC, og nå er det tid for å avsløre akkurat hvordan OMEN by HP-ligaen vil spilles.

Som allerede bestemt vil turneringen bestå av to grupper, og du kan se hvordan hvordan disse ser ut på turneringssiden vår. Deretter er det bare å planlegge hvilke kamper du skal se og hvilke motstandere du må studere.

Når de innledende kampene er avsluttet er det tid for at topplagene deltar i de livestreamede semifinalene og selvsagt den store finalen. Dette vil starte klokken 13 den 14. juli, og sendingen vil vises både livesiden vår, Youtube, Facebook og på Ubisoft Nordics' Twitch-kanal.

Rainbow Six: Siege

Her er også litt praktisk informasjon til dere som skal kjempe om finaleneplassene:

Dere skal sørge for å ha spilt kampene deres innen den gitte tidsfristen. Vi råder dere derfor til å kontakte motstanderlaget på Discord så raskt som mulig for å avtale dato og klokkeslett. Blir dere ikke enige må dere kontakte Tournament Admin slik at vi bestemmer tidspunktet. Blir dere enige selv må dere huske å sende det til oss på mail eller direkte til Tournament Admin.

Om dere ikke får ordnet servere selv kan dere spørre Tournament Admin om å få bruke en av våre dedikerte servere, men dette må skje senest fire timer før kampstart.

Etter at kampen er ferdig skal vinnerlaget ta et skjermbilde av resultatet og laste det opp på Toornament-sidens kampdetaljer-del. Noter gjerne hvilke kart det ble spilt på og hva resultatet ble i "Noter"-punktet også.

Har dere problemer eller spørsmål rundt noe av dette er det bare å skrive en a href="mailto:[email protected]">mail</a> eller kontakte Tournament Admin på Discord.

Vi ønsker både deltakere og publikum en flott turnering.

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...



Loading next content