Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Rocket League feirer år med spesiell arena og event

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tro det eller ei, men Rocket League feirer faktisk tre år om tre dager, noe som også betyr at "forløperen" Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars straks fyller ti år. Psyonix har selvsagt ikke tenkt å la dette gå upåaktet hen.

Studioet kan avsløre at de vil feire dette med en spesiell event som skiller seg ganske klart fra andre eventer vi har sett. Når eventen starter klokken 19 den 9. juli får vi nemlig tilgang til en ny arena kalt Throwback som SARPBC-tilhengere nok vil kjenne igjen. Siden arenaen er ganske tro mot originalen betyr dette at målene ikke er på ytterpunktene lenger, men i stedet litt ut på banen. I tillegg vil ballen være litt lettere slik at du virkelig få følelsen av å spille SARPBC.

Belønningssystemet vil også endres under denne eventen. Event Crates erstattes med SARPBC 10th Anniversary-ballonger som man får ved å spille onlinekamper. Disse vil selvsagt inneholde spesielle gjenstander, deriblant noe kalt Golden Eggs. Du vil ikke trenge en nøkkel eller decryptor for å åpne disse, for du kan uansett bare åpne ti av dem. Grunnen til dette er nok at hvert egg vil gi oss en gjenstand fra de gamle Champions Series Crates, så utviklerne ønsker tydeligvis ikke å gi oss muligheten til å få tak i alle disse klassikerne.

Bursdagsfeiring avsluttes klokken 2 natt til 24. juli, så det er bare å gripe sjansen til å få fingrene i de spesielle belønningene mens du kan.

Rocket League
Rocket LeagueRocket LeagueRocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...



Loading next content