Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
WWE 2K19

WWE 2K19 dropper Nintendo Switch

Facebook
TwitterReddit

2K Sports overrasket mange da de plutselig annonserte at WWE 2K18 også ville komme til Nintendo Switch i fjor. Uheldigvis viste det seg at grunnen til den sene nyheten var at Switch-utgaven av spillet var langt under pari i forhold til de andre. Dette har nå fått konsekvenser.

Da WWE 2K19 ble offentliggjort ville Visual Concepts bare si at de jobbet med å få spillet til PC, PlayStation 4 og Xbox One, noe som fikk mange til å frykte at enda en elending Switch-port ville annonseres senere. Dette er heldigvis ikke tilfellet, for utviklerne kan nå presisere at det ikke er noen planer om å bringe årets utgave til hybridkonsollen. De kritiserer selvsagt ikke fjorårets utgave i meldingen, men nøyer seg med å bare si at de ønsker å gi WWE-fansen utgaver som lever opp til forventningene deres, og at studioet vil vurdere å bringe fremtidige spill i serien "til andre plattformer".

WWE 2K19