Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Hvorfor er Geralt i Soul Calibur VI?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om at Geralt fra The Witcher-serien vil være spillbar i Soul Calibur VI gikk i lang tid før Bandai Namco bekreftet det. Men hvordan har det seg egentlig at den sølvhårede karen nå blir å finne i historien til sverdene Soul Edge og the Soul Calibur? Det var noe av det første vi spurte om da vi møtte produsenten Motohiro Okubo på E3-messen.

"Jeg tror at Soul Calibur-fansen har begynt å betrakte gjestefigurer som en slags nøkkelkomponent av franchisen, så da vi gikk langt for å skape en verden og setting med stor innlevelse i Soul Calibur VI ønsket vi en figur som ville passe perfekt i den verdenen. Av alle figurene vi vurderte var det Geralt som virkelig skilte seg ut, så vi kontaktet CD Projekt, og de var veldig støttende til dette."

"Det har vært en veldig positiv respons, og det har vært et interessant samarbeid med CD Projekt. De har vært veldig behjelpelig med dette eventyret, men de er veldig nøye med hvordan de ønsker figuren fremstilt, noe som er bra. For eksempel hvordan figuren står, hvordan skuldrene er eller hvordan albuen er plassert."

"Det var mange tilbakemeldingssykluser for å forsikre oss om alt stemte med figuren, og vi gikk enda lengre for å gjøre han prikkfri. Vi tok mocap-skuespilleren til studioet vårt i Japan, og tok opptak av bevegelsene hans for Geralt. Derfor tror jeg at du vil se Geralt komme til live i Soul Calibur VI om du har spilt The Witcher."

I tillegg til dette snakker han om hvordan de nå tar oss tilbake til de to første spillene, men at vi denne gangen ser det hele fra nye perspektiver.

HQ
Soul Calibur VI

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...



Loading next content