Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
No Man's Sky

No Man's Sky-trailer viser alt som har skjedd siden lansering


Facebook
TwitterReddit

Hello Games fikk virkelig mye kritikk de første månedene etter at No Man's Sky hadde blitt lansert. Studioet hadde løyet i markedsføringen, eller i alle fall tøyd strikken veldig langt med vage uttalelser som de senere prøvde å bortforklare. Spillet bydde rett og slett ikke på alt spillere verden over hadde forventet seg, noe som førte til en tusenvis av personer stoppet å spille nærmest på flekken. Derfor er det ikke rart at britene har jobbet på spreng for å forbedre spillet siden den gang, noe som har gjort opplevelsen betraktelig bedre. Det er uansett ikke alle som har fått med seg dette, så nå ønsker Hello Games å minne oss på hvor mye de faktisk har gjort.

De har nemlig offentliggjort en trailer hvor de tar for seg elleve av de største endringene som er gjort i No Man's Sky siden lanseringen på PlayStation 4 og PC i 2016. Dette inkluderer et nytt økonomisystem, et fast travel-system, mer interessante omgivelser, nye kjøretøy, og mer. Slik håper de ikke bare få tilbake gamle spillere når NEXT-oppdateringen slippes den 24. juli, men også gjøre det klart for Xbox One-spillere at mye av kritikken de nok har hørt ikke stemmer lenger.

No Man's Sky