Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo-komponist forlater 343 Industries

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du litt over gjennomsnittet interessert i spillmusikk er det en viss sjanse for at du har hørt om Kazuma Jinnouchi. Han har nemlig laget musikk i spill som Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots og Halo 5: Guardians. De siste sju årene har han vært komponist for 343 Industries, så mange regnet nok med at han ville lage musikken i Halo Infinite også. Det er det nå lite sannsynlig.

Jinnouchi-san har tatt til Twitter for å fortelle at han nå forlater 343 Industries, og går over til å bli en freelancer. Her takker han Halo-universet og selvsagt fansen for mulighetene han har fått de siste sju årene. Uheldigvis sier han ikke noe om en evetuell erstatter, så vi får bare vente og se om studioet finner en erstatter i nærmeste fremtid.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?



Loading next content