Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Alle forhåndsbestillingsdraktene til Spider-Man vist frem i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe av det Insomniac Games har hørt mest siden Spider-Man ble vist frem for første gang er ønskene om hvilke drakter man kan bruke i spillet. Utviklerne har røpet noen av dem, men sier at det er mange de ønsker å holde hemmelig slik at spillerne finner dem selv. Studioet skapte uansett en del debatt da de avslørte at alle som forhåndsbestiller spillet vil få tre spesialdrakter med en gang de starter spillet, noe som selvsagt skapte opprør blant folk. Heldigvis viste det seg raskt at alle får mulighet til å finne disse i spillet, og at de som forhåndsbestiller bare vil få dem tidligere. Derfor kan alle glede seg til å innta de tre draktene som vises frem i denne nye traileren.

Vi visste allerede om Punk Spider-Man og Avengers: Infinity Wars Iron Spider-drakt, og nå vet vi at den tredje er en drakt kalt Velocity Suit. Denne er spesialdesignet av selveste Adi Granov til Spider-Man, og derfor er det ikke overraskende at undertegnede synes den ser kul ut.

Hvilken liker du best?

HQ
Spider-Man
Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.



Loading next content