Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4s Blackout-beta starter 10. september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige helg fikk alle endelig mulighet til å prøve ut Call of Duty: Black Ops 4-betaen. Da var det mulig å prøve flere ulike kart, moduser, figurklasser og mer, men det var fortsatt én mye omtalt ting som manglet. Jeg snakker selvsagt om Blackout-modusen. For noen uker siden fikk vi vite at det ville bli mulig å teste denne i september, og nå vet vi akkurat når.

Treyarch kan nemlig nemlig fortelle at alle som forhåndsbestiller Call of Duty: Black Ops 4 til PlayStation 4 vil få tilgang til Blackout-betaen den 10. september. De sier ikke noe om når alle får tilgang, men følger de samme oppskrift som forrige gang kan du forvente å få prøve Battle Royale-modusen selv den 17. september. Sammen med denne annonseringen får vi vite at Blackout vil la oss spille alene, i duo eller med tre andre venner, men de nekter fortsatt å bekrefte hvor mange som maksimalt kan være med i hver kamp. Heldigvis trenger vi nok ikke å vente så altfor lenge på mer informasjon nå som vi vet betaen nærmer seg med stormskritt.

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...



Loading next content