Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi inviterer til gigantisk Counter-Strike: Global Offensive Liga!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Klikk deg inn på ligasiden vår her!

Gamereactor har nå gleden av å presentere vår hittil største liga i Norden. I samarbeid med HP og Elkjøp løfter vi sløret på en ny liga i Counter-Strike: Global Offensive på PC. Det er store premier å hente for vinnerne i 1. divisjon. Premiene vil være til hele Norden.

Førsteplassen løper av sted med hele 19000 NOK.
Andreplassen løper av sted med 9500 NOK.
Tredjeplassen får OMEN 800-headsett. 

Ligaen er offisielt i gang allerede fra i dag, og påmelding skjer via ligasiden våre. Turneringen er oppdelt i divisjoner med 10 lag i hver, hvor alle i divisjonen skal møte hverandre én gang i BO2.

Poengsystemet fungerer sånn at seier gir tre poeng, uavgjort gir ett poeng og tap gir null poeng.

Når kampene sparkes i gang, så vil inndelingen, som baseres på deres rang og turneringsplan, bli offentliggjort den 08. oktober kl. 12. Deretter kan lagene selv bestemme hvilken dag kampene skal avvikles innenfor en bestemt tidsperiode. Når det er avtalt skriver dere en mail til denne adressen med dagen og tidspunktet, og så får dere en link til serveren og et passord. Når gjeldende kamp er ferdig, så skal lagkapteinen på vinnerlaget ta et skjermbilde av resultatet (hvor man også kan se spillernes navn), samt hvilke lag som spilte, og sende det via email.

De fire beste lagene i 1. divisjon går videre til sluttspillet, som vil spilles som BO3, og som består av tre semifinaler og en finale. De vil her kjempe om premiene.

Når sesongen er over, og en ny sesong begynner vil det være opprykning og nedrykning i hver divisjon. De to lagene med flest poeng i alle divisjoner, på nær 1. divisjon, vil rykke opp til neste divisjon, og de to lagene med færrest poeng vil rykke ned.

Da gjenstår det ikke annet å si enn at vi håper at vi ser deg og laget ditt i ligaen. Er laget ditt det beste i Counter-Strike: Global Offensive, og er dere ivrige etter at bevise det? Her er sjansen deres!

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...



Loading next content