Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
PlayerUnknown's Battlegrounds

PUBG lanseres med mikrotransaksjoner på Xbox One i september

Facebook
TwitterReddit

Xbox One-eiere måtte vente i nesten ni måneder før de fikk mulighet til å spille PlayerUnknown's Battlegrounds, og siden den gang har konsollutgaven ligget et stykk bak når det kommer til oppdatering, nye funksjoner og selvsagt det at spillet fortsatt er i beta på Microsofts konsoll. Snart er det i alle fall slutt på sistnevnte.

PUBG Corp. kan nemlig fortelle at PlayerUnknown's Battlegrounds forlater Preview-programmet og lanseres for fullt på Xbox One den 4. september. Dette vil markeres ved å gi konsollspillerne tilgang til flere etterlengtede ting den dagen. For det første får vi endelig mulighet til å kjempe på Sanhok. I tillegg blir ting mer kaotisk når War Mode inntar Xbox One. I tilfellet du ikke vet det er dette nærmest en vanlig team deatchmatch hvor vi respawner når vi dør. Achievements-jegere kan også glede seg over at alt de har gjort i Preview-utgaven vil reflekteres i september, så du kan forvente å se en del Achievements plutselig poppe opp når du starter opp spillet.

Siden spillet forlater Preview-programmaet holder utviklerne også ord når det gjelder mikrotransaksjoner. De lovet å ikke ha noe slikt før den tid, men den 4. september blir det mulig å kjøpe en ny valuta for ekte penger. Denne kan vi så bruke til å kjøpe kosmetiske gjenstander vi skal få vite mer om nærmere lansering.

PlayerUnknown's Battlegrounds