Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
State of Decay 2

State of Decay 2 får horde-modus med Daybreak Pack

Facebook
TwitterReddit

Undead Labs kunne for noen måneder siden fortelle mer om hvilke fremtidsplaner de har for State of Decay 2, og kunne da blant annet avsløre at vi vil få en ny modus som lar oss kjempe som en Red Talon-soldat i september. Nå har vi fått mer informasjon om hva denne går ut på, og når den faktisk kommer.

Som forventet er det snakk om en horde-lignende modus hvor vi kan slå oss sammen med opptil tre venner for å beskytte et områder fra bølger av stadig tøffere zombier. Vi vil ikke bare møte på de samme fiendene og våpnene heller, for utviklerne lover å gi oss en real utfordring ved å introdusere en tøffere utgave av Juggernaut som selvsagt kalles Blood Plague Juggernaut. Denne tåler mer og vil selvsagt kunne smitte oss, så vi vil også få tilgang til åtte nye skytevåpen, seks slagvåpen og seks eksplosiver. Blant sistnevnte finner vi til og med miner.

Modusen blir uansett ikke lett, så vi vil fristes med en rekke nye belønninger og Achievements. Dessto flere bølger vi overlever, dessto bedre belønninger får vi. Her snakker vi bedre våpen, nye ting til basen vår og kosmetiske ting.

Høres dette interessant ut kan du markere 12. september på kalenderen, og sette av $9.99 om du ikke har Ultimate Edition-utgaven hvor utvidelsen er inkludert.

State of Decay 2