Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
NYHET - SPONSET INNHOLD

Tredje spørsmål i Destiny 2: Forsaken-konkurransen vår er her!


Facebook
TwitterReddit

Spørsmål 3: The Last Wish er navnet på det nye raidet i Destiny 2: Forsaken. Hvis du selv skulle navngitt og designet et Raid, hva hadde det gått ut på?

Spørsmål 2: I Destiny 2 finnes det mange våpen - hvis du skulle navngi og designe ditt helt eget, hva ville du kalt det, og hva hadde vært spesielt med det?

Spørsmål 1: Hvilken klasse i Destiny 2 er din favoritt, og hvorfor?

I dag ankommer den gigantiske Forsaken-utvidelsen Destiny 2. Bungie har burkt mye tid på å lytte til fansens klager og forslag, og Destiny 2 ser nå ut til å seile i riktig retning. Forsaken tilføyer mer innhold, mer historie, mer variasjon - alt det spillerne har bedt om - samt den nye Gambit-modusen, som blander PvE og PvP.

Alt i alt er det lagt opp til litt av en heidundrenes action-fest, og vi vil feire dette med en rekke videoer som tar for seg alt det nye som dukker opp i Forsaken.

Den første videoen i denne serien kan du se ovenfor, og du legger sikkert merke til at vi har stilt et spørsmål i forbindelse med denne videoen. Dette skal du svare på i kommentarfeltet, og legge til flere svar etter hvert som vi tilføyer flere spørsmål, og så er du med i trekningen av en fet Legendary Collection-utgave av spillet (på den plattformen du vil), som inneholder samtlige utvidelser til spillet, inkludert Forsaken. Vi har også en nydelig kunstbok som blir gitt til én heldig vinner.

Da gjenstår det ikke noe annet å si enn: Lykke til! Vi gleder oss til å lese svarene deres :)

Destiny 2