Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey er ferdig og klart for lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På torsdag kunne Ubisoft fortelle oss om de spennende planene studioet har for Assassin's Creed Odyssey etter lanseringen den 5. oktober. Dette var jo en ganske klar indikasjon på at utviklingen av spillet går som planlagt, noe vi har fått bevis for i dag.

Utviklerne kan nemlig kunngjøre at Assassin's Creed Odyssey "has gone gold", altså at spillet har blitt sendt til produksjon og distribuering. Nå betyr jo ikke dette like mye som for en del år siden da en slik uttalelse førte til at utviklerne kunne dra hjem for å endelig få litt fri etter flere år med arbeid, mens det nå til dags som regel bare betyr at de kan roe ned litt for å jobbe med siste finpuss til en oppdatering og fokusere på utvidelser. Det er uansett en hyggelig melding å få, for nå kan du helt klart sette av første helg i oktober til en Hellas-tur med Alexios og Kassandra.

Assassin's Creed Odyssey

'

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.



Loading next content