Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Platinum Games: Utviklingen av Bayonetta 3 "går veldig, veldig bra"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har enda til gode å se noe håndfast av Bayonetta 3, til tross for at det ble annonsert for nesten et år siden. Av og til betyr slikt at det er grus i utviklings-maskineriet, men det virker som at det ikke er tilfellet med dette spillet. Faktisk, så er tilfellet det rake motsatte. Både Hideki Kamiya og Atsushi Inaba var til stede på Bitsummit Roadshow: Tokyo, og Dual Shockers kan rapportere at de hadde følgende å si om utviklingen:

"It's nice to be able to tell you that everything is going very, very well. We're all very excited about what we're doing on that game."

Det høres jo lovende ut, men det betyr også at vi må tilbake i ventestolen. Dog, ventingen er mer preget av ro og kanskje litt nysgjerrighet angående når vi kan få se noe av spillet. Kanskje vi får se et glimt av det under Game Awards i desember, med tanke på at det var da Bayonetta 3 ble annonsert i fjor?

Bayonetta 3

Relaterte tekster

1
Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Alles favorittheks er endelig tilbake, og hun er i toppform. Årets spill 2022 har ramlet over oss, påstår Tommy.

0
Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som forventet har Bayonetta 3 fått en meget god mottakelse av både media og vanlige spillere, og det kan virke som om Platinum var klare over suksessen før spillet ble...



Loading next content