Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Møt Devil May Cry 5s tredje spillbare figur i TGS-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom var raskt ute med å bekrefte at vi vil få spille som både Dante og Nero i Devil May Cry 5, men de kunne også avsløre at vi får mulighet til å denge demonrumpe med en tredje figur. Hvem dette var har de ikke ønsket å bekrefte. Frem til nå.

Selskapet har offentliggjort Devil May Cry 5s Tokyo Game Show-trailer i dag, og den viser blant annet at den tredje figuren er en kar kalt V. Navnet skyldes visst at han alltid har med seg en bok kalt V. Det stopper ikke der heller, for vi får også se flere måter Dante kan bruke motorsykkelen sin på i kamper, flere av hjelpemidlene Nero kan bruke og selvsagt mye stilig demonslakting. På toppen av det hele har vi fått en bonustrailer som kunngjør at alle som kjøper Deluxe-utgaven vil kunne bruke Mega Mans Mega Buster i spillet, og da tydeligvis få spille enkelte sekvenser i 2D. Den er bør sannelig bli tilgjengelig for alle andre etter hvert også, for det så jo ærlig talt kult ut.

HQ
HQ
Devil May Cry 5

Relaterte tekster

3
Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Er det femte, eller sjette om du regner med DMC, kapittelet i Devil May Cry Smokin' Sexy Style eller bare Dismal? Odd Karsten prøver å gi svar uten å spoile like mye som en viss trailer.



Loading next content