Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Spider-Man er tidenes raskest selgende PlayStation-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mandagen etter at Spider-Man ble lansert kunne Sony og Insomniac avsløre at spillet allerede var hadde slått en rekke rekorder, og etter litt finregning viser det seg at de har slått enda en.

Nå kan de fortelle at det ble solgt over 3,3 millioner eksemplarer av Spider-Man de første tre dagene på markedet, og da inkluderer de ikke PlayStation 4-pakkene heller. Dette betyr spillet har blitt det raskest selgende PlayStation-spillet noen gang. Dermed har det slått spill som God of War II, Unhcarted 2: Among Thieves, Horizon: Zero Dawn og selvsagt årets God of War. Det er bare å gratulere både utviklerne og Sony med en velfortjent suksess som forhåpentligvis bare fortsetter.

Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.



Loading next content