Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
NYHET - SPONSET INNHOLD

Det siste spørsmålet i Assassin's Creed Odyssey-konkurransen vår er her!


Facebook
TwitterReddit

Spørsmål 4:Hvilken Assassin fra hele serien er favoritten din?

Spørsmål 3: Assassin's Creed Odyssey tar serien enda et steg nærmere å være et vaskekte rollespill. Hva tenker du om endringene serien har gjennomgått? Hvilke endringer liker du, og hvilke liker du ikke?

Spørsmål 2: I spillet kan du spille enten som Alexios eller Kassandra - hvem av disse velger du og hvorfor?

Spørsmål 1: Nå har serien besøkt både det gamle Egypt og Hellas - hvor bør serien ta turen neste gang, og hvorfor?

Assassin's Creed Odyssey er rett rundt hjørnet, og dermed begynner enda et episk kapittel i den legendariske spillserien. Alt tyder på at dette blir det hittil største innslaget i serien, og derfor gir vi deg et overblikk over alt som spillet har å by på i en rekke fete videoer - og ja, det er også mulig å vinne en gigantisk premie!

Vi lager nemlig i alt fire videoer, hvor vi introduserer deg for spillets verden, alle de nye RPG-mekanikkene, historien og figurene og alle de nye store utvidelsene som kommer etter spillets lansering. Hver eneste gang vi tilføyer en ny video, tilføyer vi også et nytt spørsmål, og det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av premien er å svare på spørsmålene fortløpende i kommentarfeltet.

Premien består av et Broken Spear of Leonidas, en Alexios-figur og en Kassandra-figur - som tilsammen utgjør litt av en samling, som vil ta seg godt ut i hjemmet til enhver Assassin's Creed-fans hjem.

Den første videoen er tilgjengelig nå, så nå gjenstår det bare å si "Nothing is true, everything is permitted", og lykke til!

Assassin's Creed Odyssey

Dette er en nordisk konkurranse.