Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 krever enorm oppdatering for å spilles

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det altså bare tre dager til Call of Duty: Black Ops 4 lanseres, og jeg vet mange av dere er spente på å se om mangelen på en klassisk historiemodus har gjort det multiplayerdelene bedre. Treyarch har sagt at tiden de ville brukt på historiemodusen i stedet vil brukes til å finpusse alt det andre, samt støtte spillet enda bedre etter lansering med mer innhold og forbedringer. I dag viser det seg at arbeidet med forbedringer startet før lanseringen også.

Etter noen dager med rykter kan nemlig Activision bekrefte at Call of Duty: Black Ops 4 vil kreve at du laster ned en massiv oppdatering før du i det hele tatt kan spille det på fredag. Nærmere bestemt må du laste ned en oppdatering på omtrent 50 GB om du kjøper en fysisk utgave, Kjøper du spillet digitalt må du på en annen side laste ned 55 GB totalt. PlayStation 4-eiere må uansett passe på å ha 112 GB ledig på grunn av konsollens krav om litt ekstra plass før nedlastning. Den gode nyheten er at du vil kunne spille Blackout etter å ha lastet ned rundt 16-20 GB av pakken, så da har du i alle fall noe gøy å finne på mens du venter.

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...



Loading next content