Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Verdens beste Trophy Hunter har blitt kåret


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Av det jeg ser på forumet vårt og hører fra flere av dere er det ganske mange som liker å jakte etter Platinum-trofeer eller i alle fall så mange trofeer som mulig på PlayStation 4, PlayStation 3 og PlayStation Vita. Enkelte kan skryte av å ha samlet inn en god del i skapet sitt nå, men jeg tviler på at det er noen som nærmer seg verdensrekorden.

Hakam Karim, mannen som har vært viden kjent som den ledende Trophy Hunter-en i verden gjennom årene, har nemlig fått et synlig bevis på hvor flink og ivrig han har vært- Karim har nemlig lagt ut en Twittermelding hvor han stolt kan fortelle at nå blir å finne i Guinness' rekordbøker som personen med flest Platinum-trofeer i verden. Da selskapet sjekket rekorden hadde han 1691 Platinum, men han har allerede økt antallet til 1719 Platinum. Når det er sagt ligger andreplassen, Roughdawg4, bare 6 Platinum bak, så Karim bør nok ikke ta lange pauser om han ønsker å beholde førsteplasen.

Er du en Tropby Hunter?