Norsk
Gamereactor
nyheter

PlayStation bekrefter at vi får skifte navn!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke fikk ryktene om at det snart blir mulig å skifte PlayStation-navnet sitt virkelig fart da Kotaku avslørte at de hadde hørt at muligheten til å gjøre det nærmet seg med stormskritt. De tok sannelig ikke feil.

Nå kan Sony nemlig bekrefte at de snart vil starte testfasen til PSN ID-endringene. Betautgaven vil først bare være tilgjengelig for noen få utvalgte i PlayStation Preview-programmet og enkelte som har meldt interesse for å teste ut systemoppdateringene tidligere, men skal etter planen bli tilgjengelig for alle i starten av 2019.

Slik systemet fungerer nå vil det være gratis å skifte navnet sitt enkelt i innstillingene den første gangen man gjør det, men etter det vil det koste €4.99/£3.99 for PlayStation Plus-medlemmer og €9.99/£7.99 for alle andre. Når du så gjør dette får du mulighet til å la den gamle PSN ID-en din sammen med den nye om du vil.

Som nevnt tidligere har utviklerne måtte gjøre en del jobb selv for at navneendringene skal støttes i spillene deres, så foreløpig kan Sony bare love at alle PlayStation 4-spill utgitt etter 1. april 2018 og flesteparten av spillene før det vil støtte endringene. Det vil uansett være enkelte spill som ikke gjør det, noe som vil "kunne skape problemer". Da er det heldigvis lett, og gratis, å skifte tilbake til den gamle ID-en sin, noe som skal fikse disse eventuelle problemene.

En liste over spillene som faktisk vil støtte endringene vil offentliggjøres når alle får mulighet til å endre PSN ID-ene sine til våren, så forhåpentligvis blir listen bare lengre og lengre.

Hva synes du om at PlayStation endelig blir med på cross-play og navneendringer?

PlayStation bekrefter at vi får skifte navn!


Loading next content