Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Vær med i Destiny 2s Gambit Bounty og vinn eksklusivt emblem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie har de siste årene hatt eventer kalt Bungie Bounty Program, hvor de gir oss spillere mulighet til å vinne eksklusive premier. Her blir det satt en dusør på bestemte spillere verden over, og da er det selvsagt opp til oss å jakte ned disse for å denne gangen kunne vinne et eksklusivt emblem kalt "Sign of Mutual Combat" i Destiny 2. Problemet er bare at vi i Gamereactor ikke kan ta på oss utfordringen denne gangen.

Vi er nemlig blant dem det har blitt utlovet dusør for i den nye Gambit-modusen. Nærmere bestemt er det Destiny-eksperten Kim Orremark fra Sverige som nå bør titte seg ekstra nøye over skulderen. Han vil spille på PlayStation 4 under navnet "Kimbodja" fra klokken 16-18 i dag. Da vil han være tilgjengelig i Gambit, så det er opp til deg å enten drepe han, laget hans, eller beskytte han om dere havner på samme lag. Med det er det bare å avslutte med å si lykke til, og god jakt.

Destiny 2
Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.



Loading next content