Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Xbox One-oppdatering gir nytt avatar-system og Dolby Vision


Facebook
TwitterReddit

Microsoft har snakket om å implementere et nytt avatar-system som lar oss lage mer varierte og levende avatarer på Xbox i lang tid, og i dag får vi endelig se hvor bra det er.

Oktober-systemoppdateringen for Xbox One har nemlig begynt å bli sendt ut til verden, og en av de mest nevneverdige tingene den gjør er å forbedre avatar-systemet. Fra og med nå kan vi endelig lage figurer som ligner mye mer på oss selv eller slik vi forestiller oss figuren i hodet. Med muligheter for å velge mellom flere ulike hårstiler, klær, proteser, humør, rullestoler og mye mer. Heretter kan du også tilpasse profilbildet ditt bedre ved å ta bilde av avataren din i ulike positurer, vinkler og lignende. Du trenger ikke å frykte om du synes det gamle systemet er greit nok heller, for det blir fortsatt mulig å bruke den gamle avataren din om du vil, mens dere som liker det nye kan glede dere til å få enda flere valgmuligheter hver måned.

I tillegg til dette støtter konsollen nå Dolby Vision, så har du en TV som støtter dette kan du glede deg til enda skarpere bilde og farger enn valig HDR byr på.

Oppdateringen kommer også med et par ting som blir nyttige for andre land med for eksempel Alexa-støtte og nytt språk for Narrator.