Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Diablo III: Eternal Collection

Cross-play i Diablo III er "et spørsmål om når, ikke om"


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

De siste årene har Sony fått mye tyn for at PlayStation ikke har vært like ivrige som Microsoft og Nintendo til å tillate cross-play mellom konsollene, men for to uker siden endret Sony endelig mening og implementerte cross-play i Fortnite. Siden den gang har vi selvsagt mast på alt av utviklere om de planlegger å tillate slikt i spillene sine, og Blizzard er et av selskapene som tydeligvis er veldig positive til det.

Da Business Insider nylig prøvde den kommende Switch-utgaven av Diablo III spurte de nemlig en pressekontakt om det var en sjanse for å se cross-play i det fortsatt meget populære spillet. Svaret de fikk var et meget positivt:

"Det er et spørsmål om når, ikke om".

Dermed høres det ut som om Blizzard allerede snakker med Microsoft, Nintendo og Sony om cross-play, noe som forhåpentligvis betyr at vi ikke trenger å vente lenge før det blir mulig å spille på tvers av konsollene og kanskje PC.

Diablo III: Eternal Collection