Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
NYHET - SPONSET INNHOLD

Her er den tredje videoen i Fallout 76-konkurransen vår!


Facebook
TwitterReddit

Dette kapittelet i Fallout-sagaen foregår i Appalachia - hvor synes du det neste skal foregå?

Kommer du til å være aggressiv mot andre spillere i Fallout 76, eller ønsker du å være vennlig?

Hva er det første du kommer til å gjøre i Fallout 76, når spillet lanseres?
Svar på spørsmålet i kommentarfeltet.

Nå er snart den store dagen her. I skrivende stund testes Fallout 76 endelig av folk fra nær og fjern via Bethesdas store B.E.T.A.-test, og selve lanseringen, ja, den er ikke langt unna den heller. Det ønsker vi å feire, så vi sparker i gang en ny, klassisk konkurranse her på Gamereactor, hvor du har mulighet til å vinne en fet premie.

Vi publiserer en rekke videoer her på siden, hvorav én fokuserer på vår nylige tur til West Virginia for å snakke med Bethesda og spille spillet, og de andre viser deg diverse aspekter ved opplevelsen.

Videoene kommer så klart med hvert sitt spørsmål, og alt du trenger å gjøre er å svare på dem i kommentarfeltet.

Og hva kan du egentlig vinne? I hvert nordisk land lodder vi ut en premiepakke bestående av en Replica Pip-Boy 2000, en Vault 76-genser, en Golden 76-T-skjorte, en Fallout 76-caps, en rekke pins og klistermerker. Og dette er bare førstepremien!

Andrepremien får genseren, T-skjorta, pins og klistermerker, og tredjeplassen stikker av med en T-skjorte, en lommebok, pins og klistermerker.

Og det er ikke alt! Én av de nordiske førstepremievinnerne, som har gitt oss svar litt utenom det vanlige, stikker av med en Xbox One X-konsoll, samt en Fallout 76 Tricentennial Edition.

Det gjenstår det ikke noe annet enn å si: Lykke til! Vi gleder oss til å lese svarene deres.

Fallout 76