Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Rockstar jobber med oppdatering til Red Dead Redemption 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Var det noen gang tvil om at et så massivt spill som Red Dead Redemption 2 ville ha noen problemer rett etter lansering? Rockstar sa jo til og med selv at vi måtte forvente å se noen tekniske problemer og bugs selv om spillet har fått en fantastisk mottakelse. Derfor bør det ikke komme som et sjokk at utviklerne allerede er godt igang med en oppdatering som skal fikse flere ting også.

Studioet har nemlig lagt ut en melding hvor de spesifikt nevner det nå velkjente bugen som gjør at at Abigail, Jack, John og Sadie plutselig ikke finnes i leiren lenger. Der skriver de at den letteste måten å unngå dette på er å fullføre oppdraget "Polite Society, Valentine Style" uten å gå tilbake til lastepunkter, men klare alt uten å prøve på nytt. Gjør man ikke dette er det en stor fare for at figurene forsvinner fra leiren etter andre kapitell, og at man dermed går glipp av noen interessante samtaler og lignende med dem.

I samme slengen nevner de altså noe som omhandler oss alle, nemlig at de allerede jobber med en oppdatering som skal fikse flere ting i spillet. Når denne vil være klar kan de ikke si, men nå kan de i alle fall bekrefte at den første åpenbare oppdateringen er på vei.

Red Dead Redemption 2

Relaterte tekster



Loading next content