Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

Sakurai vil ikke ha ønsker om Super Smash Bros. Ultimate-figurer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Masahiro Sakurai endelig kunne bekrefte at det vil komme flere figurer til Super Smash Bros. Ultimate etter lansering i forrige uke begynte folk selvsagt å legge ut ønskelistene sine over figurer de ville se. Noen håpet kanskje at dette ville påvirke Sakurai-san og gjengen, men de drømmene er nå knust.

For du vet at Sakurai mener alvor når han tar seg bryet med å skrive følgende melding på engelsk, noe som er veldig uvanlig til han å være, på Twitter:

"Super Smash Bros. Ultimates DLC-planer er fullført. Denne gangen ble utvalget utelukkende bestemt av Nintendo. Jeg bestemmer om vi kan lage en slåssekjempe basert på valget deres, og kommer deretter opp med planen."

"Det er flott å drømme om at favorittfigurene dine blir med i kampen og jeg setter pris på lidenskapen, men vær så snill å hold dere til tema når dere svarer på tweets, og ikke overøs oss eller andre brukere med ønsker når vi ikke spesifikt spør etter tilbakemeldinger. Tusen takk!"

Utviklerne har altså gått lei av å høre folks ønsker om figurer når de i hovedsak er ute etter andre tilbakemeldinger i disse tider. Samtidig er det interessant å se at det tydeligvis er Nintendo som har hatt mest å si når det kommer til de fem utvalgte, noe som kanskje kan gi en pekepinn på hva vi har i vente.

Super Smash Bros. Ultimate

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!



Loading next content